DISCLAIMER

Individuele ervaringen met geurkaarsen kunnen variëren

We willen je graag informeren over het gebruik van onze geurkaarsen en de mogelijke effecten op je gemoedstoestand. Hoewel we met zorg en aandacht unieke geuren hebben samengesteld die bedoeld zijn om bepaalde gemoedstoestanden te verbeteren, willen we benadrukken dat de werking van geuren kan variëren van persoon tot persoon.

Het is belangrijk om op te merken dat individuele reacties op geuren kunnen verschillen als gevolg van je persoonlijke voorkeuren, fysiologische factoren en omgevingsinvloeden. Wat voor de ene persoon ontspannend of focus verhogend kan zijn, kan voor jou mogelijk minder merkbare verandering teweegbrengen. De ervaring van geuren zijn sterk afhankelijk van jouw eigen kenmerken en gevoeligheid.

Daarom kunnen we geen garantie bieden dat onze geurkaarsen bij jou hetzelfde resultaat zullen geven. Hoewel velen positieve effecten kunnen ervaren, is het mogelijk dat jij geen specifieke gemoedstoestandsverandering opmerkt. Het is belangrijk om te begrijpen dat resultaat op het verbeteren van je gemoedstoestand kan variëren.

We raden je aan om onze geurkaarsen te ervaren en je eigen persoonlijke reactie te ontdekken. Gebruik ze als een aanvulling op andere methoden en technieken die je helpen bij het bereiken van de gewenste gemoedstoestand.

Als je specifieke medische aandoeningen, allergieën of gevoeligheden hebt, raden we je aan om voor gebruik van onze producten een professionele zorgverlener te raadplegen. Onze geurkaarsen zijn niet bedoeld als vervanging voor medische behandelingen of therapieën.

Door onze geurkaarsen te gebruiken, erken je dat de werking van geuren individueel kan verschillen en dat we geen garantie kunnen bieden op specifieke resultaten. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren, maar de ervaring en reactie op geuren blijft een persoonlijke beleving.

Bedankt voor je begrip en het vertrouwen in onze geurkaarsen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.