Hoe onze unieke geurkaarsen met liefde worden gemaakt

Hoe onze unieke geurkaarsen met liefde worden gemaakt

Welkom achter de schermen bij Sireen Valère, waar elke geurkaars een unieke reis ondergaat, doordrenkt met liefde en ambacht. In het hart van Wingene, worden onze kaarsen met de hand tot leven gebracht. Laat ons je meenemen door het betoverende proces van het creëren van onze handgemaakte geurkaarsen, een reis die begint met zorgvuldigheid en eindigt in een betoverende ervaring.


Het Kiezen van de Perfecte Geur


Bij Sireen Valère begint alles met de kunst van het kiezen van de juiste geur. Onze gepassioneerde geurprofessionals, onderwerpen elke geur aan een grondig testproces. De geuren worden niet alleen geselecteerd op hun aantrekkelijke aroma, maar ook op hun vermogen om de gewenste gemoedstoestanden te bevorderen. Een ware symfonie van geuren wordt gecreëerd om jouw zintuigen te prikkelen.Experts


Duurzame Creatie van Kaarsen

Onze geurkaarsen worden geboren uit een speciale mix van ecologische was - 90% zonnebloemwas en 10% olijfwas. Dit houdt in dat onze geurkaarsen worden gemaakt zonder de schadelijke paraffinewas! Deze duurzame combinatie belooft niet alleen een langere brandtijd, maar minimaliseert ook onze impact op het milieu. Het proces van het creëren van de kaars zelf is een kunst op zich. Bij 80°C smelten de ingrediënten samen, waarbij de unieke geurstoffen zorgvuldig worden toegevoegd. Zodra volledig uitgehard, worden de kaarsen liefdevol in de potten gegoten.


Kernloze, Plat Gevlochten Lonten

De kern van onze kaarsen, de lonten, komen uit Duitsland. Deze kernloze, plat gevlochten lonten bevatten een speciaal ontwikkeld papierfilament om een maximale capitulaire werking te bevorderen. Dit betekent dat elke keer dat je een Sireen Valère geurkaars aansteekt, je de magie van een perfect brandende vlam ervaart.


Ecologisch Glaswerk en Glaslakken

Ons glaswerk en de gebruikte glaslakken worden gemaakt door middel van waterbasis technologie, een teken van onze toewijding aan ecologische verantwoordelijkheid. Dit proces minimaliseert schadelijke stoffen en resulteert in een prachtig eindresultaat. Elk glaswerk is een kunstwerk op zich, een omhulsel voor de ervaring die erin verscholen zit.


Liefdevolle Verpakking

Bij Sireen Valère eindigt onze reis met het zorgvuldig verpakken van elke geurkaars. Met liefde en aandacht wordt elke kaars omhuld in een verpakking gemaakt van gerecycled karton en gecoat papier. Als een zachte omhelzing is elke kaars extra beschermd met een schuimlaag van EVA-materiaal, waardoor het bij jou aankomt zoals het bedoeld is - ongeschonden en klaar om jouw ruimte te vullen met betoverende geuren.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

Paraffine: hoe schadelijk is het?
Een rustgevende werkruimte creëren voor in huis