Ontdek onze groene geheimen

Ontdek onze groene geheimen

Duurzaamheid bij Sireen Valère: Onze milieubewuste geurkaarsen

In het hart van Wingene, waar vakmanschap en ecologisch bewustzijn samenkomen, creëren wij met passie en toewijding geurkaarsen die niet alleen jouw huis vullen met een prikkelende geur voor jouw gemoedstoestand, maar ook een positieve impact hebben op onze geliefde planeet. In elke fase van het productieproces blijven we trouw aan onze toewijding aan milieubewustzijn en ecologische verantwoordelijkheid.

Ecologische was: De kern van duurzaamheid

Onze geurkaarsen met heerlijke geuren worden gemaakt uit een unieke mix van ecologische was. Deze was is niet alleen 100% diervriendelijk, maar vertegenwoordigt ook een duurzame keuze voor het milieu. De basis van onze kaarsen bestaat namelijk uit 90% zonnebloemwas en 10% olijfwas. Deze combinatie resulteert niet alleen in een langere brandduur, maar zorgt ook voor een aangename geurervaring, terwijl de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Vullen van de kaarsen

Ecologisch glaswerk en glaslakken: Waterbasis technologie

Onze toewijding aan het milieu gaat verder dan alleen de kaars zelf. Het glaswerk en de glaslakken die we gebruiken, worden gemaakt met behulp van waterbasis technologie. Het gebruik van waterbasis technologie minimaliseert de emissie van schadelijke stoffen, en het resultaat is een prachtig afgewerkte pot. Dit omarmt niet alleen innovatie, maar benadrukt ook onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu.


Deep Relax, Focus, Creativity kaarsen

Duurzame verpakking: Gerecycled karton en gecoat papier

Onze toewijding aan duurzaamheid wordt verder belichaamd in de verpakking van onze geurkaarsen. We gebruiken een combinatie van gerecycled karton en gecoat papier, waardoor we niet alleen afval verminderen, maar ook de vraag naar nieuwe materialen beperken. Deze keuze draagt bij aan het verminderen van onze impact op de planeet.


Verpakking van de kaars

Verzending met zorg: EVA-materiaal voor bescherming

Tijdens het verzendproces willen we niet alleen ervoor zorgen dat onze kaarsen veilig aankomen, maar ook dat de bescherming zelf milieuvriendelijk is. Daarom wordt elke kaars zorgvuldig ingepakt met een zachte schuimlaag van EVA-materiaal. Dit zorgt niet alleen voor bescherming tegen schokken en stoten, maar minimaliseert ook de ecologische impact van het verpakkingsmateriaal.

Een positieve impact, stap voor stap

Bij elke keuze die we maken, van de ingrediënten tot de verpakking en verzending, streven we naar een positieve impact op zowel jou als onze omgeving. Onze geurkaarsen zijn niet alleen gemaakt om jouw gemoedstoestand te verbeteren, maar ook een teken van onze toewijding aan een duurzame en milieuvriendelijke toekomst.

Wij zijn trots op onze milieubewuste benadering en blijven streven naar manieren om onze ecologische voetafdruk verder te minimaliseren. Samen kunnen we genieten van de prachtige ervaring van onze geurkaarsen, wetende dat elke vlam een positieve verandering vertegenwoordigt voor de wereld waarin we leven.Samen creëren we een betere toekomst, kaars voor kaars. 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

Zes tips voor het verbeteren van jouw focus
De beste tips voor het verzorgen van jouw geurkaars!